Banken huren voor feest

Alles om van je Event een succes te maken

Feestmateriaal huren? Geeft u binnenkort een feestje thuis of op een andere locatie en bent u op zoek naar feestmateriaal te huur? Kies voor professionele feestbenodigdheden. Voor ons materiaal werken wij enkel samen met de beste horeca merken zodat uw gasten verrast zullen staan ! Laat uw tuinfeest of andere gelegenheid in schitteren dankzij ons feestmateriaal te huur.

Feestmateriaal huren bij een specialist

Voor de huur van feestmateriaal bent u bij ons aan het juiste adres. Feestmaterialen zoals tafels, stoelen, bestek, borden, glazen, tenten, decoratie, statafels, tafellakens, tenten, keukenmateriaal, horeca materiaal, koelingen, licht, geluid, verwarming, we verhuren het allemaal. Dit ook nog eens aan zeer scherpe prijzen en een uitstekende service en kwaliteit

Aanbevolen leveranciers

De bedrijven en leveranciers hieronder zijn stuk voor stuk specialsiten en zeer ervaren. Deze vakmannen hebben het materiaal en kennis in huis om ook uw feest te doen slagen! Feestmateriaal huren? Check hieronder.

Rent-a-party

Rent-a-party is uw ideale partner voor de inrichting en verwezenlijking  van uw feest of evenement. Van verhuur tot totaalconcept, voor particulier en professional. Wij zien elk evenement als een unieke totaalbeleving, een onvergetelijke ervaring voor uzelf,  uw gasten of klanten. Wij zoeken naar de juiste sfeersetting waarin elk detail tot in de puntjes verzorgd is. Perfect afgestemd op uw wensen, conceptueel ijzersterk en organisatorisch uitgekiend. Uw partner in Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en Zeeuws-Vlaanderen.


Verhuur feestmateriaal bij FUN

Feestje ofwa?!  Als er gefeest moet worden, dan ben je bij Fun aan het juiste adres om alles tot in de puntjes te organiseren. Wij hebben voor jou enkele top partners geselecteerd waarmee wij met veel plezier samenwerken en die echt wel de beste service bieden. Denk je aan een springkasteel, attractie, grime, partytafels of nog iets anders? Wij zijn ervan overtuigd dat deze partners je verder kunnen helpen.


Verhuur Feestmateriaal Remmerie

Huur al uw feestmateriaal via Verhuur Remmerie uit Kortrijk. Wij verzorgen al uw bedrijfsfeesten, communiefeesten, party’s, verenigingsactiviteiten, … met stoelen, tafels, bestek, glazen, … tot in de puntjes. Onze service en inzet zijn onklopbaar! Alle prijzen excl. btw 21%!. Party verhuur ,stoelen, barkrukken, tafels, biertafels, receptietafels, Kadertent ,pagodetent, feesttent, stertent, stretchtent, partytent. Klank en licht, podia, flessenfrigo, sanitair, toiletten, springkastelen. Zitpoef, lounge, led cube, beurstapijt, terrasverwarming. Organistatie van events , totaal concepts, beursstanden. Logistieke ondersteuning voor privéfeesten, bedrijfsfeesten en festivals


 

Trouwkostuum Limburg

De aankoop van een trouwpak is voor de bruidengom altijd een spannende gebeurtenis in de weddingplanning. Vaak ook een fikse slok van uw trouwbudget. Voor de prijsbewuste trouwkoppels zijn wij sinds kort gestart met bruidsmode in outletvorm!

Verse popcorn

Houdt u van een verassende smaak in popcorn? Mag het dit tikkeltje anders zijn? Uitpakken bij vrienden of genodigden thuis of op uw feest? Wij verkopen u heerlijke popcorn met cheese/kaas smaak of omhult met melkchocolade (chocolate milk) of caramel zee zout (Sea Salt).

Feestmateriaal hurenTuinbank

Het hout van de KING tuinmeubelen is diep en onder grote druk geïmpregneerd. Dit betekent dat ze behandeld zijn tegen vocht, schimmels en insecten. Bijgevolg hebben deze tuinmeubelen een lange duurzaamheid.